Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya), () - ADAPAZARI'nda Oto Pazarı'nda kaldırımda çömelen bir kişiden kendisine yol vermesini isteyen 36 yaşındaki İsmail T., çıkan tartışmada 2 yerinden bıçaklandı. 112 ambulansı gelinceye kadar çevrede bulunanlar, kanamanın durması için bıçak yaralarına yerde tampon yaptı.
Olay, Adapazarı Güneşler Mahallesi Zirai Aletler 2'nci El Otomobil Pazarı'nda meydana geldi. İsmail T., rahat geçebilmek için kaldırımda çömelen kimliği tespit edilemeyen bir kişiden kendisine yol vermesi isteyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce kimliği belirlenemeyen kişi bıçakla İsmail T.yi iki yerinden bıçaklayıp kaçtı.
Kanlar içerisinde yere yığılan İsmail T.'nin yardımına çevrede bulunanlar koşarken, bıçaklandığı yerlere tampon yaparak kanamayı durdurmaya çalıştı. İhbar üzerine sevk edilen 112 ambulansına alınan yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail T., İstanbul'da oturduğunu Adapazarı'ndaki akrabalarının yanına geldiğini anlatırken, "Bir kişi kaldırımı kapatmıstı. Geçebilmek için müsade istedim. Ardından çıkan tartışmada beni bıçakladı" dedi. Polis saldırganı yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor. 

FOTIĞRAFLI