Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta polis tarafından gerçekleştirilen uygulama ve aramalarda 1 kilo 995 gram esrar, gümrük kaçağı 4 bin 980 paket sigara, 1940 litre kaçak akaryakıt, 6 av tüfeği fişeği, 5 tabanca mermisi, 1 hassas terazi ve 1 pompa ele geçirildi, 9 kişi gözaltına alındı. 
Kaçakçılık ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüten Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik Aksu Köprüsü yakınlarında yapılan uygulamada durumundan şüphelendikleri ve durdurmak istedikleri sırada kaçarken kaza yapan Ö.K. yönetimindeki otomobilde 1 kilo esrar ele geçirdi. Ekipler, Şehit Evliya Mahallesi'nde T.D.'nin evinde yaptıkları aramada 150 gram esrar, 6 av tüfeği fişeği ve 5 tabanca mermisi, Dumlupınar Mahallesi'nde M.T.'nin evindeki aramada ise 845 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirdi. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri tarafından Şehit Evliya Mahallesi'nde bulunan bir depoda yapılan aramada gümrük kaçağı 4 bin 980 paket sigara, Şazibey Mahallesi'nde madeni yağ satışı yapan bir işyerinde de gümrük kaçağı 1940 litre akaryakıt ve pompa ele geçirildi. Olaylarla ilgili Ö.K., M.T., T.D., N.D., Ş.K., M.S., S.G., Z.Y. ve A.A. isimli 9 şüpheli gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI