SAMSUN'da dedikodu ve alacak-verecek meselesi yüzenden aralarında sorun bulunan 35 yaşındaki Rabia Y.B. ile 32 yaşındaki Sibel Z. sokakta karşılaşınca yeniden tartıştı. Bu sırada Sibel Z. yanındaki arkadaşlarıyla birlikte Rabia Y.B.'yi sokak ortasında tartakladı. Genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay dün akşam Samsun'un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sibel Z. hasta olduğunu ve tedavi masrafları için kendisinden borç isteyen tanıdığı Rabia Y.B.'ye bir süre önce bir kaç adet altın bilezik verdi. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen isteği altınlarını geri alamayınca Rabia Y.B. ile Sibel Z. arasında tartışma çıktı. Zaman zaman birbirleriyle internet ve telefon yoluyla mesajlaşıp tartışan iki kadın dün akşam İstiklal Caddesi üzerinde karşılaştı. Hakkında dedikodu yaptığı ve borcunu ödemediği için tartışmanın büyümesi üzerine Sibel Z. yanında bulunan arkadaşları 34 yaşındaki Emine Ç., 55 yaşındaki Hülya T. ve 51 yaşındaki Recep T. ile birlikte Rabia Y.B.'yi sokak ortasında tartakladı.
Çevredeki vatandaşların güçlükle kurtardığı Rabia Y.B. bir giyim mağazasına sığındı. Olay yerine gelen polis, kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Aldığı darbelerle yaralanan Rabia Y.B. ise ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinin ardından durumunun iyi olması nedeniyle taburcu edildi. Emniyette ifadeleri alınan 4 kişi ile Rabia Y.B. cumhuriyet savcılığının talimatı ile serbest bırakıldı.

YK,İA(MS/AAA)(FOTOĞRAF)

-----------
Rabia Y.B. : Yeşim Balaban
Sibel Z. : Zengin
Emine Ç. : Çepniler
Hülya T. :Titiz
Recep T. Taşyüz