Mükremin ÖKSÜZGİL/ KAYSERİ, () - KAYSERİ’de yaşayan 37 yaşındaki Soner Örüş, tedavi gördüğü hastanede kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Cenazeyi almak için gelen ölenin yakınlarının minibüsünün arka camında, 'Kral olsan ne yazar, gireceğin yer iki metre mezar' yazısı dikkat çekti.
Kocasinan İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde oturan Soner Örüş, geçen cumartesi evinde fenalaşarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Kalbi duran Örüş, müdahaleyle yaşama döndürülerek, özel bir hastanenin yoğun bakım servisine  kaldırıldı. Soner Örüş sabaha karşı hayatını kaybetti.
Soner Örüş'ün öldüğünü duyan çok sayıda yakını hastane önünde toplandı. Akrabalarının ölümüne gözyaşı döken, fenalık geçiren kadınlar ayakta durmakta zorlanırken, erkekler ise onları teselli etmeye çalıştı. Bu arada cenazeyi almaya gelen Roman vatandaşların minibüsünün arka camındaki 'Kral olsan ne yazar, gireceğin yer iki metre mezar' yazısı dikkat çekti. Polis ekipleri, ölenin yakınlarınının ağlayarak fenalık geçirmeleri üzerine hastane önünde önlem aldı. Soner Örüş'in cenazesi, yapılan otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.

FOTOĞRAFLI