Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, () Kadıköy'de bir büfede biri kadın 4 kişinin gerçekleştirdiği ilginç hırsızlık güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kadın hırsızın 16 bin lirayı iç çamaşırına sokarak kaçtığı görülüyor. Deste deste parayı iç çamaşırına sokan kadının kaçarken yürümekte zorlanıyor.
İÇ ÇALAŞIRINA SOKTU

Kadıköy'de güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık bayramın 3. günü meydana geldi. Görüntülerde hırsızların sabah saatlerinde büfenin olduğu caddeye beyaz bir araçla geldiği görülüyor. Hırsızlardan biri, büfeye gelip gazete alma bahanesiyle içeriyi kontrol ediyor.
Daha sonra gelen şapkalı bir genç, gazete ve dergi alacağını söyleyerek işyeri sahibi Mustafa Adalı'yı dışarıda oyalamaya başlıyor. İşyeri sahibi Adalı gencin hareketlerinden şüphelenip hırsızlık yapacağını düşünerek yanından ayrılmıyor. İşyeri sahibi dışarıda genç ile ilgilenirken şapkalı bir kadın içeri giriyor. Rahat hareketleri ile dikkat çeken kadın, tezgahın üzerine çıkarak kasadaki ve çekmecede buluna para dolu poşeti alıyor. Kadın poşetten çıkardığı para destelerini iç çamaşırına sokup hızla ayrılıyor. Kadın ve diğer şüpheliler geldikleri araca biniyor. Bu sırada şüphelilerden biri de aracın arka plakasını söküyor. 1'i kadın 4 şüpheli daha sonra otomobille büfenin önünden uzaklaşıyor.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
İşyeri sahibi Mustafa Adalı, 3-4 dakika sonra gelen müşteri ile ilgilenmek için içeri girdiğinde soyulduğunu anladı. Adalı durumu polise haber verdi. Mustafa Adalı yaklaşık 16 bin lira çalındığını söyledi. Adalı, "Senenin 365 günü çalışıyorum. Bayram da dahi çalışıyorum. Cumartesim yok, pazarım yok. Çok mağdur durumdayım. Sayın Başbakanımdan, İçişleri bakanımdan istirham ediyorum. Bu konuyla ilgili ellerinden geleni yapmalarını istiyorum. Çocuğumun okul parasıydı. O para da ona yetecekti. Rica ediyorum paramın iade edilmesini istiyorum“ diye konuştu.
Adalı hırsızlık olayını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Polisini olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(FOTOĞRAFLI)