Kadıköy'de 4 katlı bir binanın giriş katındaki restoranda çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Binanın üst katında yaşayanlar yoğun dumanı fark ederek kendilerini dışarı atarken, yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.
Yangın saat 13.30 sıralarında Kızıltoprak Bağdat caddesi 58 numarada meydana geldi. 4 katlı bir binanın giriş katında buluna restorantın mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk olarak çalışanlar müdahale etse de başarılı olamayınca itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Yangın sırasında apartmanı saran dumanlar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşları yangın mahallinden uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. Yangına Kadıköy ve Erenköy itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin su ve köpük sıkarak müdahale ettiği yangın yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı.
İTFAİYE ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ
İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile binadaki yangın hemen yanındaki tarihi ahşap binaya sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.