Burak GEZEN-Fatih DALDAL/ÇANAKKALE, ()- ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi, Dalyan Köyü Odunluk İskelesi yakınlarındaki yazlıklarının önünden 2 gün önce kaçırılan 17 yaşındaki Ege Yurdakul ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen 21 yaşındaki C.T., özel olarak oluşturulan Jandarma Timi tarafından Kazdağları'nda bulundu.
Odunluk İskelesi Mevkii'ndeki yazlıklarının önünden Çarşamba günü saat 22.00 sıralarında kaçırılan Galatasaray Basketbol takımının eski oyuncularından Haşim Murat Yurdakul'un kızı 17 yaşındaki Ege Yurdakul'dan 48 saat sonra iyi haber geldi. Kaçırılma olayı ardından İl Jandarma Komutanlığı ile Geyikli Jandarma Komutanlığı ekiplerinden oluşan özel bir tim kuruldu. Tüm istihbari bilgileri değerlendiren Jandarma Timi, çemberi daralttı. Dür saat 22.00 sıralarında  Kazdağlarının eteklerinde bulunan Bayramiç İlçesi'ne bağlı Evciler Köyü yakınlarındaki bir tarlada naylondan yapılmış barakada Ege Yurdakul ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen C.T.'yi buldu. İlk olarak Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen C.T ve Ege Yurdakul , Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra kaçırıldığı yazlığın bulunduğu beldedeki Geyikli Jandarma Komutanlığına getirildi.
Jandarma aracından indirilen Ege'ye yöresel kıyafetler giydirilmiş olması dikkat çekti. Ege Yurdakul'un yakınları, C.T'ye tepki gösterdi. Müjdeli haberi alıp Jandarmaya gelen baba Haşim Murat Yurdakul ise, çok mutlu olduğunu söyledi. C.T.'nin ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edileceği, avukat eşliğinde ifadesi alınacak Ege Yurdakul'un da ailesine teslim edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI