YOZGAT Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Şube ekiplerince yapılan operasyonda, 250 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Hayvan yemi yüklü gibi görünen kamyonun tamamen kaçak sigara ile dolu olduğu belirlendi.
Doğu bölgesinden batı illerine kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Yozgat'taki polis ekipleri, E-88 Karayolu güzergahı ve bağlantı yollarında tedbir aldı. Takibe alınan ve Yozgat şehir girişinde durdurulan Şanlıurfa plakalı kamyonda yapılan aramada, bir sıra dizilen yem çuvallarının hemen altında 250 bin paket kaçak sigara saptandı. Olayla ilgili olarak kamyon sürücüsü F.Ç. gözaltına alındı.
Hayvan yemi yüklü olduğu izlenimi verilen kamyonun yem çuvalları kaldırılınca tamamen sigara yüklü olduğu ortaya çıktı. Bir kamyon dolusu sigara polisler tarafından emniyete ait depoya boşaltıldı.
KORSAN CD ELE GEÇİRİLDİ
Güvenlik Şube ekiplerinin bir işyerinde yaptığı aramada ise toplam 8 bin 304 bandrolsüz korsan film, oyun ve müzik CD’leri ile içerisinde film ve oyun dosyaları bulunan harici hard disklere el konuldu.