ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde jandarmanın son 2 günde düzenlediği 4 operasyonda, 11 kilogramdan fazla esrar ile uyuşturucu haplar ele geçirildi.
Manavgat'ın Side Beldesi'nde jandarmanın şüphelenip durdurduğu C.T. ve Ö.O.'nun üzerlerinden ve çantalarından 3.5 kilo kubar esrar çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antik Side'de şüpheli H.D.'nin ifadesinden yola çıkan jandarma, G.T., F.T., S.G. ve M.S.'nin üzerlerinde ve işyerlerinde toplam 7.5 kilogram esrar buldu. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.D., M.S. ve S.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, G.T. adli kontrolle, F.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Side'de bir evde yapılan aramada da 25 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan O.C., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Jandarma tarafından Kumköy bölgesinde yapılan kontrollerde, M.T.'nin üzerinden 75 gram esrar ile 40 uyuşturucu hap çıktı. Gözaltına alınan M.T., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.