İZMİT’te dün gece, ön kaputunda  Beşiktaş taraftar grubu ‘Çarşı’ amblemi bulunan bir otomobil park halindeyken lastiği yakılarak kundaklandı. Olayı görenlerin müdehalesi ile yangın, araç lastiği ve kaportanın bir bölümü yandıktan sonra söndürüldü. 
Olay, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi'nde meydana geldi. Burada oturan bir yakınını ziyarete geldiği belirtilen H.K., 41 R 8176 plakalı otomobilini evin önüne parketti. Ancak, bir süre sonra kimliği belirsiz kişiler yanıcı madde döktükleri belirlenen aracın lastiklerini daha sonra ateşe verip kaçtı. Aracın lastiğinin yanmaya başlaması ve kaporta boyasının da tutuşması üzerine çevredekiler itfaiyeye haber verikken, bir yandan da kendi çabalarıyla müdahalede bulundu. Bağırışlar üzerine dışarı çıkan H.K. da aracının yandığını görünce şok geçirdi.
Gelen itfaiye ekiplerinin de müdehalesiyle araç tamamen söndürülürken, polis ekiplerinin yaptığı incelemede aracın sol tekerleğinin yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği tesbit edildi. Otomobilin, sadece üzerinde 'Çarşı' amblemi bulunması nedeniyle yakılmış olabileceği ileri sürülürken, polis bölgedeki Mobese kamera kayıtlarını incelemeye aldı. EY(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)