ANADOLU Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şubesi üyelerinden oluşan bir grup bugün İzmit'te, İsrail hükümetinin Filistin topraklarına gerçekleştirdiği saldırıları protesto etti. 
İzmit'te Cuma namazının ardından Sabri Yalım Parkı'nda toplanan yaklaşık 200 kişilik grup tekbir getirdi. Grup ellerinde 'Mısır, Suriye, Gazze, Arakan Vazgeçmedik', 'Gözümden akan yaş olldun Filistin' pankart açtı. Burada grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şubesi Başkanı Samet Gürsoy  İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlarını sürdürdüğünü söyledi. Saldırıların her geçen gün arttığını söyleyen Gürsoy konuşmasına söyle devam etti:
"Faşist İsrail'in, üç Yahudi gencin kaybolmasını bahane ederek başlattığı saldırılar, bu gençlerin cesetlerine ulaşdıktan sonra daha da arttı. Birleşmiş Milletler, ABD ve başta İngiltere olmak üzere Avrupa Birliği ülkeleri terörist İsrail'in saldırılarını bir savunma hakkı olarak nitelendiriyorlar. Oysa bu üç gencin kaybolmasında ve öldürülmesinde de İsrail istihbaratı sorumludur.Türkiye'nin yeri Avrupa Birliği değil İslam Birliği'dir. İsrail küstahlığının, İsrail aşağılık davranışlarının karşılığını er yada geç bulacaktır."
Daha sonra Filistin'de yaşamlarını yitirenler için dua okuyan grup sessizce dağıldı.

FOTOĞRAFLI