İZMİR’in Konak İlçesi’nde, önceye dayanan husumet nedeniyle bir kahvenin camalarını kırdığı ileri sürülen 45 yaşındaki Ramazan Yurşan, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle sokak ortasında girdiği silahlı çatışmada vurularak öldürüldü. Polis ekipleri Yurşan’ı kimin öldürdüğünü belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Çimentepe Semti 607 sokak üzerinde meydana geldi. Ramazan Yurşan, iddiaya göre aralarında husumet bulunan bir kişinin aynı sokakta bulunan kahvesinin camlarını, elindeki av tüfeğinin dipçiğiyle vurarak kırdı. Yurşan, daha sonra sokak ortasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle silahlı çatışmaya girdi. Açılan ateş sonucu yaralanan Yurşan, kaçmaya başladı. Yaklaşık 30 metre kaçan Yurşan, kömür satış yerinin önünde yere yığıldı.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelenk sağlık ekipleri, Yurşan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, çatışma sırasında iki araç da isabet eden kurşunlarla hasar gördü. Ramazan Yurşan’ın cesedinin yanındaki av tüfeğine polis tarafından el konulurken, sokakta çok sayıda av tüfeği kartuşu ve boş kovan bulundu. Yapılan incelemenin ardından Ramazan Yurşan’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yurşan’ı kimin öldürdüğünün belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.