ANTALYA'da kimliği belirsiz bir kişi, üniforma üreten bir işyerine güpegündüz elini kolunu sallayarak girdi ve tezgahta duran cep telefonunu alarak uzaklaştı. Soğukkanlı hırsızın yaptıkları saniye saniye kameralara yansıdı.
Olay geçen Çarşamba günü saat 16.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi'ndeki bir işyerinde meydana geldi. Üniforma üretimi yapan işyerinde çalışan 27 yaşındaki Cemile Albayrak tezgahın üzerine bıraktığı cep telefonunun olmadığını fark etti. Albayrak, kamera kayıtlarını inceledi. 25- 30 yaşlarındaki bir erkeğin işyerine gelerek önce kasanın bulunduğu tezgahı incelediği, ardından kadın görevlinin kendisini göremeyecek bir yere gitmesini beklediği anlaşıldı. Cemile Albayrak'ın arkasını döndüğü sırada cep telefonunu alan zanlının, sakin tavırlarla işyerinden çıkarak uzaklaştığı görüldü.
Kayıtları inceledikten sonra polise başvuran Akdoğan zanlı hakkında şikayetçi olurken, işyerinde inceleme yapan polis, eşkalini belirlediği cep telefonu hırsızını yakalamak için çalışma başlattı.