Ali AKSOYER/İSTANBUL() Avcılar’da tabancayla vurularak öldürülen Kamil Ege'nin(49) katil zanlısı arkadaşı E.Z. (48) polis tarafından yakalandı. Alacak verecek yüzünden işlendiği tespit edilen olayın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

23 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen olayda Kamil Ege uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen olaydan saldırgan yaya olarak kaçtı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis Kamil Ege’yi öldüren kişinin arkadaşı olan E.Z. olduğunu tespit etti. Polis alacak verecek meselesi yüzünden ikilinin uzun süredir kavgalı olduğunu tespit etti. Olay günü Kamil Ege’nin yanına gelen E.Z.’nin elinde silahı ile alacağı olan parayı istediği daha sonra ateş ederek kaçtığı belirlendi. Olay güvenlik kameraları tarafından görünlülendi.

Cinayetin ardından Edremit, Altınoluk’a kaçtığı belirlenen E.Z.’yi takip için bir ekip görevlendirildi. Polis izini sürdüğü şüpheliyi Altınoluk’ta gözaltına alarak İstanbul’a getirdi. Şüphelinin alacağı olan parayı isterken sinirlenip kendisini kaybettiğini söylediği belirtildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(FOTOĞRAFLI)