BURSA'nın Osmangazi İlçesi Haşim İşcan Caddesi'nde 12 katlı inşaatın 7'nci katına çıkan iki çocuk babasın 31 yaşındaki Murat Kalhan, bir yıldır iş bulamadığını belirterek intihara kalkıştı.
Gemlik İlçesi'nde yaşayan ve Gemlik Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nde iki yıl çalıştıktan sonra geçen yıl işten çıkartıldığını öne süren Murat Kalhan, işsizlik nedeniyle intihara teşebbüs etti. Osmangazi İlçesi Haşim İşcan Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki binanın 7'nci katına çıkan Kalhan'ı gören vatandaşlar, polise haber verdi. İtfaiye ve polis ekipleri tarafından 20 dakika boyunca ikna edilmeye çalışılan Kalhan, işsizliğin canına tak ettiğini söyledi. Boynuna jilet dayayarak kendine zarar veren Kalhan, eski hükümlü olduğu için Gemlik Belediyesi'nin kendisini çıkarttığını ve bir yıldır iş bulamadığını, kendisine iş verilmesini istedi.
Binadan indirilen Kalhan, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında tedavi edildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. ST,SÇ(FK/AAA)  (FOTOĞRAFLI)