AYDIN'da, sabıkalı olduğu için kendisine iş verilmediğini söyleyen 34 yaşındaki V.E., 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekiplerince ikna edilen V.E., çatıdan indirildi.
Bugün saat 10.30 sıralarında, Ramazanpaşa Mahallesi İstiklal Caddesi'nde, MHP Aydın İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 5 katlı binanın çatısında, üstü çıplak bir kişinin intihar girişiminde bulunduğunu görenler durumu, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, intihar girişiminde bulunan kişinin çeşitli suçlardan sabıkalı, bir süre önce denetimli serbestlikten yararlanan V.E. olduğunu belirledi. "Sadece iş istiyorum. Sabıkalıyım diye iş vermiyorlar. Para değil istediğim sadece iş" diye bağıran V.E.'nin yanına çıkan polis ekipleri, ikna çabalarına başladı. Yaklaşık 20 dakika sonra ikna edilen V.E., intihardan vazgeçirildi.
'ÇOK ÜZGÜNÜM, RAHATSIZ ETTİM'
V.E., kendisini görüntüleyen basın mensuplarından, "Çok üzgünüm, rahatsız ettim" diyerek özür diledi. V.E., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI