Mehmet YİRUN / ÇORLU(Tekirdağ) - TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde öğretmen Senem Tolgay ile işsiz eşi Okan Tolgay, evlerinde başlarından pompalı tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. İki gündür işe gitmeyen öğretmen Senem Tolgay’ın arkadaşlarının ihbarı üzerine eve çilingirle giren polis ekipleri, Okan Tolgay’ın cesedinin yanında bulunan pompalı tüfekle eşini öldürüp intihar ettiğini tahmin ediyor.
Olay, Hürriyet Mahallesi Emlak Konutları 1’nci kısımda meydana geldi. ilçede bulunan özel bir kolejde öğretmenlik yapan 38 yaşında Senem Tolgay, görev yaptığı okula 2 gündür gitmeyince arkadaşları merak ederek polise haber verdi. Eve giden polis ekipleri evden ses gelmemesi ve telefonlara cevap veren olmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Polis, salona girdiğinde Senem ve Okan Tolgay’ı başlarından vurulmuş olarak kanlar içinde buldu. Okan Tolgay'ın cesedinin yanında bir de pompalı tüfek bulundu. buldu.
Sağlık ekiplerince yapılan incelemede öldükleri tespit edilen çiftten Okan Tolgay’ın yanında bulunan pompalı tüfekle eşini öldürüp intihar ettiği tahmin ediliyor. Çiftin cesetleri savcılık ve polis incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
FOTOĞRAFLI