KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde bir ahşap palet tesisinde yılbaşı akşamı ispirto içtikten sonra fenalaşan Gürcistanlı işçilerden Nikolozi Janalitze de kurtarılamayınca ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. 
Gebze İlçesi'ne bağlı Cuma Köy'de Nedim Öztürk'e ait 'Yunus Palet' isimli ahşap palet fabrikasında çalışan 6 Gürcistanlı yılbaşı gecesi ispirto içti. 27 yaşındaki Leyani Tchıtashvıcı, 48 yaşındaki Mamvka Gabelala, 50 yaşındaki Ramini Tsomaia ve 52 yaşındaki Gersamia Malkhazi öldü, komaya giren 2 işçi de Gebze'de özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İşçilerden biri tedavisinin tamamlanması ardından taburcu edildi. Tedavisi sürdürülen 51 yaşındaki Nikolozi Janalitze, yapılan tüm müdahelelere rağmen dün gece kurtarılamadı. Böylece ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.
Gebze Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan palet imalathanesi sahibi Nedim Öztürk ve Gürcistanlı işçilere ispirto temin ettiği öne sürülen İbrahim Yıldırım, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
Cenazelerin Gürcistan Başkonsolosluğu aracılığıyla ülkelerine gönderileceği belirtildi.