ÖLDÜĞÜ AÇIKLANAN ÇOCUK YOĞUN BAKIMDA
Isparta- Konya karayolunun 105'inci kilometresinde dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdiği açıklanan 11 yaşındaki Betül Demiralay'ın, yoğun bakımda tedaviye alındığı kaydedildi. Kazada yola savrulan Betül Demiralay ağır yaralanırken, Fadime Demiralay, Tolga Demiralay, Ethem Ali Kuzucuk, Remzi Taştekin ve Celal Demirtaş yaşamını yitirdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Betül Demiralay'ın da yaşamını yitirdiği açıklandı. Ancak hastaneden yapılan açıklamada, Betül Demiralay'ın halen yoğun bakımda tedavide olduğu belirtildi.
BİLİNCİ KAPALI, HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Betül Demiralay'a müdahale eden pediatri uzmanı Dr. Yeliz Gürler, yaralının hastaneye saat 05.00'te bilinci kapalı giriş yaptığını söyledi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydeden Dr. Gürler, "Yaralı bize geldiğinde dalak ve akciğerlerinde kanama vardı. Yine karaciğerinde de yaralanma mevcuttu. Sol kolunda kırık ve bacaklarında ciddi yaraları var. Başına darbe almış. Travmaya bağlı olarak bilinci kapalı halde bize geldi. Hemen ameliyata aldık. Saat 13.30'da ameliyattan çıktı. Uzun bir operasyon oldu. Fakat genel durumu kötü ve hayati tehlikesi mevcut. Yoğun bakımda tedavisi sürüyor" dedi.
Kazada yaşamını yitiren Fadime Demiralay, Tolga Demiralay, Ethem Ali Kuzucuk, Remzi Taştekin ve Celal Demirtaş'ın cenazeleri, yakınları tarafından morgdan alındı. Demiralay ailesinin cenazeleri, toprağa verilmek üzere Konya'nın Doğanhisar İlçesi'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI