KARAMAN'da dövmeci 36 yaşındaki Hüseyin Erduran'ın atölyesindeki 3 bin liralık malzeme ve 1500 lirası çalındı. Polisi çağıran ve işyerinin kapısında hiçbir zorlama olmadığını belirten Erduran, 3 hafta önce işe aldığı 'Tuncay' adıyla tanıdığı çalışanı tarafından soyulduğunu ileri sürdü. Polis, olaydan sonra ortadan kaybolan şüpheliyi aramaya başladı.
Olay, Külhan Mahallesi 2'nci İstasyon Caddesi Gümüşler İş Merkezi 1'inci katta meydana geldi. Dövmecilik yapan Hüseyin Erduran, sabah işe geldiğinde atölyesindeki dövme yapmak için kullandığı malzemelerin yerinde olmadığını gördü. Kapıda hiçbir zorlama olmadığını fark eden ve işyerindeki masanın çekmecesinde bulunan 1500 lira parasının da alındığını tespit eden Erduran, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, Erduran yaklaşık 3 hafta önce işe aldığı ve ismini 'Tuncay' olarak bildiği çalışanı tarafından soyulduğunu öne sürdü. Hırsızlık olayından sonra elemanına ulaşamadığını belirtip kendisine dövme yaparken birlikte çektirdiği fotoğrafı vererek polise şikayette bulunan Erduran, şöyle dedi:
"3 hafta önce işyerime geldi. İsminin 'Tuncay' olduğunu söyledi ve dövme işlerini ustalıkla yaptığını belirtti. İşe aldım. Güvendim ve dükkanımı atölyemi ona açtım. Daha soyadını bile öğrenmemiştim. İnsan vücudu üzerinde çeşitli modellerde dövme yapmak için kullandığım cihazları ve tatil için ayırdığım 1500 lira parayı almış. Hatta dövme için katalog modellerimi de götürmüş. Hiç olmazsa cihazların birini bıraksaydı. Şimdi malzemem kalmadı. Atölyeye müşteri de alamam. Beni mağdur etti. 4 bin 500 lira zararım var."
Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI