DENİZLİ’de, kaldığı oteldeki odasında başına tabancayla ateş edip yaşamına son veren 31 yaşındaki Ozan Karademir’in İstanbul’da müzik öğretmenliği yaptığı, kente geldiğinden de Denizli’deki ailesinin haberdar olmadığı öğrenildi.
İstasyon Caddesi’ndeki bir otelin 3’üncü katındaki odada dün bulunan ve başına tabancayla ateş edip canına kıydığı belirlenen Ozan Karademir’in cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli TIp Kurumu Morgu’na kaldırdıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, intihar notuna rastlamazken, Karademir’in ailesinin Denizli’de yaşadığını tespit etti.
Oğlu gibi müzik öğretmeni olan baba Hüseyin Karademir’e ulaşan polis, acı haberi verdi. Karademir ailesi Ozan Karademir’in hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Gazipaşa Ortaokulu’nda müzik öğretmeni olarak görev yapan Ozan Karademir’in, bir süredir psikolojik sorun yaşadığı, Denizli’ye geldiğini de ailesinden gizlediği öğrenildi. Karademir, otopsisinin tamamlanmasının ardından Denizli’de toprağa verilecek.