Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM’da belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu intihar eden 17 yaşındaki lise öğrencisi Eylem Çetin, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Olay, iki gün önce Bahçelievler Mahallesi Bahar 2'nci Sokak'ta meydana geldi. İnönü Lisesi öğrencisi Eylem Çetin, evde kablo ile tavandaki doğalgaz borusuna kendisini asarak yaşamına son verdi. Çetin'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenazesi dün akşam ailesine teslim edildi.
Bugün, Çorum Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Tören sırasında baba Halil ve anne Semra Çetin, güçlükle ayakta durabildi. Kızının tabutuna kapanan baba Halil Çetin, "Kızım ne olur uyan hadi, birlikte parka gidelim" diyerek gözyaşı döktü. Anne Semra Çetin ise "Kınalı kuzum, canım kızım, ben senin sınıf arkadaşlarını gördükçe hep sen aklıma gelirsin. Eylem'im sen canına nasıl kıydın" diye ağladı.
Cenazeye katılan genç kızın öğretmenleri ve arkadaşları da anne ve babanın ağıtları karşısında gözyaşlarını tutamadı. Törenin ardından genç kız, Çorum merkeze bağlı Çalyayla Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

YÇ(MS/CK) (FOTOĞRAFLI)