Hümeyra PARDELİ / ERZURUM, () - SOSYAL paylaşım sitesinde el falına baktırmak için hiç tanımadığı kişiye kamerayı açan ve daha sonra kolunu, bacağını, göbeğini gösteren kadın muhasebeci E.C.'nin cinsel taciz iddiasıyla şikayetçi olmasına Cumhuriyet Savcılığı takipsizlik kararı verdi. 
Olay 19 Eylül 2013 günü meydana geldi. Başbakanlık İletişim Merkezine başvuran 38 yaşındaki muhasebeci, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanımadığı bir kişinin kendisine taciz ettiğini ileri sürdü. Ruhi bunalıma girdiği bir dönemde Facebook'tan tanımadığı bir kişi ile konuştuğunu belirten C.E. şunları yazdı:
"El falıma bakabileceğini söyleyerek ısrarla kamerayı açtırdı. Boş bulundum kamerayı açtım. Bana söylediği şekilde önce sağ kolumu, sağ bacağımı, sonra da göbeğimi göstermemi istedi, ben de yaptım. O kişi daha sonra müstehcen sözler söyledi. Art niyetli olduğunu anladım. Yazışmalar mesaj sayfasında duruyor. tanımadığım bu kişiden şikayetçiyim."
Fal bakma bahanesi ile taciz konusunda soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcılığı, delil yetersizliğinden kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verdi.