Fatih KARAÇALI / ADANA, () - ADANA'da internet kafenin tuvaletinde saklanan 18 yaşındaki Batuhan Kızılca, sabaha kadar oyun oynadı. Acıktığında cips yiyip meyve suyu içerek karnını doyuran Kızılca, sabah saatlerinde de oyun konsolu, bilgisayar, telefon ve para alıp kaçtı.
Merkez Karaisalı İlçesi'ne bağlı Salbaş Kocatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Salbaş İnternet Kafe'yi çalıştıran Mehmet Çetin, sabah geldiğinde işyerinin kapısını açık buldu. İçeriyi kontrol ettiğinde işyerinden oyun konsolu, bilgisayar ve telefon çalındığını, dolaptaki içecek ve cipslerin de yenmiş olduğunu anlayan Çetin, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada, iş yerinden oyun konsolu, 2  oyun kumanda aleti, 70- 80 TL ile telefon çalındığını belirledi. İşyerinde bulunan cips, kola ve meyve suyunun da tüketildiğini tespit eden polis, parmak izi incelemesinden hırsızlığı Batuhan Kızılca'nın yaptığını ortaya çıkardı.
Mersin'deki ailesinin yanından Adana'ya gelen ve sokaklarda yaşadığı belirtilen Batuhan Kızılca, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, alınan ifadesinde suçunu kabul ederek şöyle ifade verdi:
"Evimi terk ettiğim için kalacak yerim yok. Nereyi bulursam orda yatıp kalkıyorum. İnternet kafeye de geceyi geçirmek için girdim. Tuvalete saklandım, herkes gidip işyeri kapandıktan sonra dışarı çıktım. Sabaha kadar oyun oynadım, acıkınca karnımı doyurdum. Sonra da bir kaç parça alıp çıktım."
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Kızılca tutuklandı.

FOTOĞRAF