Seyfettin ARAS / İNEGÖL(Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, tütün satışı yapan 52 yaşındaki Ali Ö.’ye iki kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda Ali Ö. ile birlikte, seken saçmalardan aralarında çocukların da bulunduğu toplam 4 kişi yaralandı.
Olay dün gece Cuma Mahallesi Eski Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Tütün satıcılığı yapan Ali Ö.’ye işyerinin önünde iddiaya göre, borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden Aziz M. ve İlhan U. tarafından pompalı tüfekle 4 el ateş açıldı. Saldırıda Ali Ö. bacağından, o sırada yoldan geçen 10 yaşındaki Yusuf Bindal, 11 yaşındaki Recep Yaşar ve 45 yaşındaki Kadir Karagöz de seken saçmalarla çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olay yerinden siyah bir otomobille kaçan saldırganların yakalanması için polis tarafından arama ve operasyonlara başlatılırken, yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Seken saçmalardan yaralananlar İnegöl Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Ali Ö. Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
FOTOĞRAFLI