BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde içinde İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve iki belediye meclis üyesinin  bulunduğu otomobilin traktörle çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 21.00'de Ahmet Türkel Çevre Yolu'nda meydana geldi. AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz yönetimindeki 16 KJM 61 plakalı otomobil, Burhaniye Mahallesi Hazine Sokak’tan Ahmet Türkel Çevre Yoluna çıken 56 yaşındaki Ramazan Ok yöhetimindeki 16 PD 139 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktörün ön kısmı koparak, yaklaşık 40 metre ileri savrulurken otomobil karşı yola geçerek  durabildi.
Kazada, sürücüler Süleyman Yılmaz ve Ramazan Ok ile otomobilde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Parti'li Belediye Meclisi Üyesi Berat Ertopuz yaralandı. Yaralılardan Adil Kansu, Süleyman yılmaz ve Berat Ertopuz bir otomobil ile hastane götürülürken traktör sürücüsü , 112 Acil Servis görevlilerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza ardından AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve parti yöneticileri hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli,  kazada hafif yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduklarını belirterek, "Arkadaşlarımız bir düğüne giderken çevre yolunda traktörle çarparak kaza yaptı. Belediye başkan yardımcımız Adil Kansu, belediye meclis üyelerimiz Süleyman Yılmaz, Berat Ertopuz ve traktör sürücüsü Ramazan Ok, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Durumları şu an itibariyle iyi" diye konuştu. Soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI