Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), - BURSA'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışıştığı kazada 7'si otomobilde olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Kaza saat 23.00 sıralarında Akhisar Mahallesi’nde meydana geldi. 61 yaşındaki Yusuf Çakır idaresindeki 16 AAL 64 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre kontrolsüz şekilde tali yoldan anayola çıkan Mehmet Bıyık idaresindeki 16 NA 691 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Yusuf Çakır, otomobil sürücüsü Mehmet Bıyık ve otomobilde bulunan Perihan Çakır (36), Ayşe Çakır (16), Gönül Çakır'60), Mehmet Çakır (7), Nuray Kınay (35) ve Esra Kınay (17) yaralandı. Sürücülerden Mehmet Bıyık’ın kaza sonucu ön bölümü büyük hasar gören otomobilin sürücü koltuğunda sıkışması sonucu olay yerine kurtarıma ekipleri  çağırıldı. İtfaiye görevlilerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Bıyık ve diğer yaralılar İnegöl Devlet Hastanes'nei kaldırıldı. 

Kazanın sonra mahalle halkı, yeterli güvenlik önleminin ve aydınlatmasının olmadığını ayrıca yol kenarındaki otların tali yol ile anayol arasında görüş mesafesini sıfıra düşürdüğünü belirterekz bu nedenle sık sık kazaların yaşandığı ve yetkililerin önlem almalarını istediler.

SA(FK/SSA) (FOTOĞRAFLI)