BURSA’nın İnegöl ilçesinde, 5 gündür kayıp olan sara hastası 34 yaşındaki Fatma Demirtaş, jandarma ve arama- kurtarma ekiplerinden oluşan 120 kişi tarafından aranıyor.
İnegöl'e bağlı Yeniyörük Köyü'nde oturan ve sara hastası olduğu bildirilen 2 çocuk annesi Fatma Demirtaş, Cumartesi günü ayrıldığı eve bir daha geri dönmedi. Daha önce de birkaç kez kaybolan, ancak aynı gün içerisinde bulunan kadın, bu kez ortaya çıkmadı. En son köyün yakınlarında ot toplarken görülen Demirtaş'ın ailesi jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.
Kadından haber alınamaması üzerine bu kez, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), AKUT, AFAD, NAK ve İnegöl Jandarma ekipleri, köy kırsalında ve ormanlık alanda 5 noktadan aramaya başladı.
Kayıp kadının eşi Ali Demirtaş, “Daha önce de kaybolmuştu, Yenişehir’e kadar gitti. Yenişehir’de polis karakoluna gitmiş, oradan getirdiler. Daha sonraki günlerde kaybolduğunda aynı gün kendisini buluyorduk. Bu kez 5 gündür kayıp. Hiçbir iz yok. Arama kurtarma ekipleri didik didik arıyor, ama maalesef kendisine ulaşılamadı. Hayatından endişe ediyorum” dedi.
İnegöl Jandarma Komutanlığı, kaybolan Fatma Demirtaş'ın bulunması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.