AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde 57 yaşındaki Celal Dikici, evinin ahırında ölü bulundu. Dikici’nin sağmaya çalıştığı ineğin tepmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.
Nazilli’ye bağlı Yalınkuyu Köyü’nde yaşayan Mehmet Dikici, bir yakınının düğününe gitmek için hazırlanıp yalnız yaşayan ağabeyi Celal Dikici’nin evine gitti. Ancak seslenmesine rağmen ağabeyinden cevap alamayan Dikici, ahırda olabileceğini düşünüp aşağı indi. Ahıra girdiğinde 10 yıl önce eşinden boşanan bir çocuk babası olan ağabeyinin yerdeki cesediyle karşılaşan Dikici, durumu jandarma ve 112 Acil servis’e bildirdi. Jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin soğuk olmasından Dikici’nin bir gün önce öldüğü belirlendi. Yüzünde kanlar bulunan Dikici’nin sağmaya çalıştığı ineğin tepmesi sonucu yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Dikici’nin cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Ağabeyini en son perşembe akşamı gördüğünü belirten Mehmet Dikici, "İki ay sonra tarım Bağ-Kur’undan emekli olacaktı. Bir traktör alıp tekrar evlenmek en büyük hayaliydi. Oğlu Mahmut, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde çalıştığı için yalnız yaşıyordu. Bugün de birlikte bir yakınımızın düğününe gidecektik. Ancak cesediyle karşılaştım. Acımız büyük" dedi.