İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, ilköğretim öğrencisi 12 yaşındaki N.Ç., kendisini daha önce döven lise öğrencisi 16 yaşındaki Y.K.'yı lisenin bahçesinde sırtından bıçakladı. Liseli Y.K. hastaneye kaldırıldı, kaçan N.Ç.'nin ise arandığı bildirildi.
Olay, Bayraklı Nuri Atik Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Bayraklı Nuri Atik Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim gören 9. sınıf öğrencisi Y.K., iddiaya göre bir süre önce bir ilköğretim okulunda eğitim gören N.Ç.'yi dövdü. Yediği dayağı gururuna yediremeyen N.Ç., bugün evden aldığı bıçakla, lisenin yanındaki bir başka okulun bahçesine girdi. Bu sırada teneffüste olan ve bahçe duvarındaki demir parmaklıklarının dibinde oturan Y.K.'nın arkasından yaklaşan N.Ç., yanındaki bıçağı onun sırtına sapladı, ardından da koşarak kaçtı.
Okul yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri sol arka kürek kemiği bölgesinden yaralanan liseliyi ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Y.K.'nın olayı ucuz atlattığı, bıçağın iç organlara zarar vermediği tespit edildi. Kaçan N.Ç.'nin yakalanması için polisin başlattığı çalışma sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TH(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)