BURSA’da durakta beklerken üzerlerine gelen otomobilin altında kalarak hayatlarını kaybeden baba ile kızı son yolculuklarına uğurlandı. İkizini ve babasını gözyaşlarıyla uğurlayan Leyla Güngör “Şimdi ben siz olmadan nasıl yaşayacağım” dedi.

Bursa’da dün sabaha karşı meydana gelen kazada Reşat Aydın’ın kullandığı 19 F 9838 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki kaldırıma çarptı, ardından da takla atarak otobüs durağına daldı. Kazada otomobilin altında sürüklenen ve tek ders sınavına girmek amacıyla okuluna gitmek için otogara gidecek otobüsü bekleyen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği son sınıfı öğrencisi 24 yaşındaki Tunay Güngör ile kızını otogara bırakmak isteyen işçi emeklisi babası 54 yaşındaki Rasim Güngör olay yerinde yaşamını yitirdi.

BABA, ‘BİZ BIRAKALIM’ TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Baba ile kızının cenazeleri yurt dışında olan yakınlarının gelmesi için bekletilip, bugün ikindi namazından sonra son yolculuklarına uğurlandılar. Rasim ve kızı Tunay Güngör’ün cenazeleri morgdan alınarak, Panayır Mahallesi’ndeki evlerinin önüne getirildi. Cenazeler evin önüne geldiğinde gözyaşları sel olurken, feryatlar yürek yaktı. Yapılan duanın ardından cenazeler Panayır Camisi’ne getirildi. Baba-kızın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Cenazede Leyla Güngör, kazada yaşamını yitiren ikiz kardeşi Tunay ve babası için gözyaşı döktü. Leyla Güngör, “Şimdi ben siz olmadan nasıl yaşayacağım” diyerek ağladı.

Bu arada, Baba Rasim Güngör’ün kazadan önce çocuklarının “Baba Tunay’ı biz bırakırız” teklifini, “çocuklar ben emekli adamım. Kızımı bırakıp, oradan da camiye giderim. Gündüz uyurum işim gücüm yok” diyerek reddettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden beş çocuklu babanın Artvin’den gelerek Bursa’ya yerleştiği ve kızları Tunay’ın okulunu bitirmesinin ardından gelecek yıl eşiyle memleketlerine taşınmayı planladıkları belirtildi.

FOTOĞRAFLI