KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI
Tekirdağ’da 6 yıl önce esrarengiz şekilde kaybolan ve 4 gün önce kemikler bulununca öldürüldükleri ortaya çıkan 19 yaşındaki Meral Yapıcı ile 17 yaşındaki Nefise Kıran soruşturmasının bir numaralı şüphelisi 28 yaşındaki Göksel Y. savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği 3’ncü Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.
Adliyedeki işlemlerinin ardından elleri önden kelepçeli bir şekilde çıkarılan Göksel Y., Tekirdağ T Tipi Cezaevine konuldu. Cinayet suçlamasıyla tutuklanan Göksel Y.’nin avukatı Nasuh Tokatlı, adliye çıkışında gazetecilere açıklama yaparak, "Göksel, savcılıkta verdiği ifadedeki gibi mahkemede de ‘ben yapmadım’ diye konuştu. Soruşturma devam ettiği için fazla bir şey diyemiyorum” dedi.
Tutuklanan Göksel Y.’nin halası Tülay Y. de bu sırada adliyeye gelerek torba içerisinde yeni kıyafet getirdi. Tülay Y., "Kendisini ifade edemediği için bu suç onun üzerine kaldı. Yoksa bu olayı yapabilecek biri değil. Hasta olduğu için bu çocuk kendini ifade edemedi, olayda onun üzerine kaldı. Annesi de rahatsız" diye konuştu.