BAHÇELİEVLER'de kuyumcu dükkanına giren maskeli ve silahlı 3 soyguncu dükkan sahibi Murat Güllük ve kardeşi Talat Güllük'ün sert tepkisiyle karşılaştı. Kardeşlerin karşı koymaları üzerine silahlarını ateşleyen saldırganlar Murat Güllük'ü bacağından yaraladıktan sonra kaçtı.
Mahmutbey Caddesi 276 numarada bulunan Güllük Kuyumcu dükkanına saat 10.00 sıralarında maskeli 3 kişi girdi. Saldırganlar, silahlarını çıkarıp dükkanda altınları yerleştiren Murat Güllük ve kardeşi Talat Güllük'ten altınları istedi. Silahları gören Güllük kardeşler, soygunculara karşı koyup üzerine doğru yürüdü. Bunun üzerine saldırganlardan biri ateş edip Murat Güllük'ü bacağından yaraladı.
Kendini yere atan Talat Güllük de eline geçirdiği sandalyeyi saldırganların üzerine attı. Sandalyenin geldiği tarafa doğru ateş eden soyguncuların mermileri duvarda bulunan akvaryuma isabet etti. Paramparça olan akvaryumun camları yere savruldu. Beklenmedik tepkiyle karşılaşan saldırganlar hızlıca olay yerinden kaçtı. Soyguncuların kaçmasının ardından Talat Güllük, yaralı abisini arabayla en yakındaki hastaneye götürdü. Talat Güllük olay sırasında yaşananları şöyle anlattı:
"Üç kişi içeriye ateş ede ede girdiler. Dükkanı yeni açmıştık. Vitrinin yüzde yirmisini dizmiştik. Abime ateş ettiler. Abim vuruldu ben arkaya geçtim. Müdahale ettik. Püsküttük bunları ve kaçtılar. Ateş ederek uzaklaştılar."
Olay yerine gelen polis, yaralamayla sonuçlanan soygun girişimiyle ilgili araştırma başlattı. Akvaryum'dan sandalyeye kadar her detayı inceleyen polis, çevredeki güvenlik kamera görüntülerine de bakıyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.