Mehmet BULUT/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, husumetli 2 aile fertlerinin tartışma sırasında ateşledikleri av tüfeğinden çıkan saçmalar parkta oynayan 2'si kardeş 3 çocuğu yaraladı.
Olay, öğleden sonra Akdere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Akdere Parkı önünde karşılaşan birbirine komşu olan Ataş ve Ateş ailesinin fertleri arasında bir gün önce çocuklarının kavga etmesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma 2 aile fertlerinin yakınlarının katılımıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 2 taraftan da kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen tüfeklerle ateş açıldı.
2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Mahallede tedirginliğe yol açan kavga sırasında ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar parkta oyun oynayan birbiriyle kardeş Davut ve Hatice Duran ile Muhammet Şahin'e isabet etti. El ve kollarına gelen saçmalar ile hafif yaralanan 3 çocuk, ihbar üzerine gelen ambulansla tedavi için Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri ise 3 çocuğun yaralanmasına yol açan kavgaya karıştıkları ve ateş ettikleri ileri sürülen Mehmet Ataş ve Samet Ateş'i gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLI