ADANA'da hırsızlık yaptığı için denetimli serbestlik kapsamında kamu kurumunda çalışma cezası verilen 23 yaşındaki Bahri Yiğit, görev yaptığı Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde bir çalışanın çantasını çaldığı iddiasıyla tutuklandı.
İşyeri ve evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla, kamu kurumunda çalışma cezası verilen Bahri Yiğit, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne temizlik görevlisi olarak yerleştirildi. Hukuk Fakültesi'nin Satın Alma Bölümü'nde temizlik yapan Yiğit, 18 Şubat'ta mesai bitiminde evine gitmek için ayrıldı. Çalışanlardan Pınar S., çantasının olmadığını fark edip polise bildirdi. Pınar S.'nin şikayeti üzerine çalışma yapan ekipler, çantayı Bahri Yiğit'in çaldığını belirledi. Polis, takibe aldığı şüpheliyi, Cemalpaşa Mahallesi'nde bir apartmanın merdiven dairesinde çaldığı çanta ile birlikte yakaladı. içinde kredi kartları, 3 bin lira, ehliyet ve kimlik belgeleri bulunan çanta Pınar S.'ye teslim edildi.
Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürülen Bahri Yiğit, ifadesinde, "Denetimli serbestlik cezasını tamamlamak için temizlik görevlisi olarak çalışıyordum. Çıkarken çantayı gördüm. Şeytana uydum" diye konuştu.
Sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edilen Yiğit, tutuklandı.