Hakan ÇELİKBAŞ/ SAMSUN, () - SAMSUN'da tablet bilgisayar çaldığı iddia edilen 31 yaşındaki Erkan Keleş, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Gasp suçundan da arandığı ortaya çıkan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay 3 gün önce Canik İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre çeşitli suçlardan sabıkası olan Erkan Keleş bir alışveriş merkezindeki elektronik eşya satan mağazaya girdi. Çalışanların dalgınlığından faydalanan Keleş, bir tablet bilgisayarı çalıp olay yerinden kaçtı. İşyeri görevlileri yaptıkları sayımda bir adet tablet bilgisayarın olmadığını belirleyince görüntü kayıtlarını izleyip hırsızlık anını belirledi. Daha sonra olay yerine polis çağırıldı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis Erkan Keleş'i tespit etti. Polis şüpheliyi dün yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli hakkında yapılan soruşturma sırasında Gazi Polis Merkezi tarafından da gasp suçundan arandığı ortaya çıktı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edileh Erkan Keleş savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevıne gönderildi.

HÇ(MS/SS)(FOTOĞRAFLI)