ANTALYA'da kullandıkları motosikletle bir haftada 7 kapkaç olayına karışan 2 şüpheli, yakalandı. Tutuklanan 19 yaşındaki S.A. ve 23 yaşındaki A.Ö.'nün her gün bir kapkaç yaptıkları anlaşıldı. 
Kepez ile Muratpaşa İlçesi'nde lerinde geçen hafta meydana gelen 7 ayrı kapkaç olayını inceleyen polis, mağdur kadınların ifadelerine başvurdu. Yanlarına yaklaştıkları kadınların çantalarını alarak izlerini kaybettiren iki kişinin kullandığı motosiklet ve her olayın ardından kaçtıkları güzergah belirlendi. Şüphelilerin çaldıkları telefonları kısa sürede nakde çevireceğini düşünen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro amirliği ekipleri, telefon satan yüzlerce işyerine uğrayarak işyeri sahiplerine şüpheliler hakkında bilgi verdi. 3 gün süren çalışmanın ardından şüphelilerin Döşemealtı İlçesi'nde olduğunu belirleyen polis, harekete geçti. Motosiklet ile ilçe merkezinde dolaştıkları belirlenen S.A. ve A.Ö., polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Emniyet'teki sorgularında özellikle tenha sokakları seçtikleri anlaşılan şüphelilerin, kurbanlarının çantalarını alarak motosikletle hızla uzaklaştıkları anlaşıldı. Her gün için bir kapkaç yaptıkları belirlenen şüpheliler, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI