HATAY'ın merkez Antakya İlçesi'nde Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet iddiaları için yürüyüş yapan grupla polis arasında çatışma çıktı.
17 Aralık'ta gerçekleştirilen ve Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde yürüyüş düzenlendi. Halkların Demokratik Kongresi ve Halkların Demokratik Platformu üyelerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, hükümet aleyhine sloganlar atarak ellerindeki pankart ve dövizlerle Armutlu Mahallesinden polisin önlem aldığı Gündüz Caddesi girişine kadar yürüdü. Cadde girişinde basın açıklaması yapan grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
Grup üyelerinden bazıları, mahallede tekrar toplanarak Gündüz Caddesi'ne kadar yürüdü. Cadde girişine çöp konteynırları ve aydınlatma direkleriyle barikat kuran grup, polisin dağılın uyarılarına taş ve havai fişek atarak karşılık verdi. Bunun üzerine bölgede hazır bekleyen TOMA'larla polis göstericilere müdahale etti. Müdahale sonrası ara sokaklara kaçan göstericiler daha sonra toplanarak yeniden polis taş attı. Yaklaşık 4 saat süren olaylar, gecenin ilerleyen saatlerinde göstericilerin alanı terk etmesiyle sona erdi.