OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Pratisyen Dr. Ahmet Öner Saraloğlu ile Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli olan ve bir iş için hastaneye giden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Adem Kara arasında çıkan tartışmada, Dr. Saraloğlu başından yaralandı.
Olay, dün öğleden sonra Kadirli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Dr. Adem Kara, iddialara göre bir işi için gittiği hastanede Dr. Ahmet Öner Saraloğlu ile çarpıştı. Çarpışma nedeni ile iki doktor arasında tartışma çıktı. Hastanedeki görevli diğer personel ve vatandaşların araya girmesine rağmen tartışma kavgaya dönüşerek acil servisin dışına taştı.
'BANA BIÇAK ÇEKTİ'
Burada Dr. Saraloğlu, başına aldığı darbeyle yaralanırken, olay yerine gelen polis Dr. Adem Kara'yı gözaltına aldı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Dr. Kara'nın emniyette verdiği ifadesinde 'Şahıs bana bıçak çekince ben de kendimi savundum' dediği öğrenilirken, başına aldığı darbe nedeniyle yaralanan ve görev yaptığı hastanede tedavi altına alınan Dr. Ahmet Öner Saraloğlu'nun ifadesinin henüz alınamadığı öğrenildi.