ADANA'da hastane morgu ve ameliyathaneden hırsızlık yaptığı iddia edilen 29 yaşındaki Muhammed Korkmaz, hasta bakıcı gibi davranan güven timlerince suçüstü yakalandı.
Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Serinevler Mahallesi'nde bulunan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni sık sık gelen Muhammed Korkmaz, iddiaya göre, görevlilerin dolaplarından eşya çalmaya başladı. Bir hafta içerisinde 10 kez hırsızlık olayı yaşanması üzerine, Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Timi Amirliği ekipleri hasta bakıcı gibi giyinerek katlarda tedbir aldı. Polisin kendisini yakalamaya çalıştığını fark eden Korkmaz, morga girip, cenazelerin üzerinden çıkan değerli eşyaların tutulduğu dolabı da boşalttı. Ardından da 5'inci kattaki ameliyathaneye gelen şüpheli, soyunma odasındaki doktor ve hemşire dolaplarından hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınan Muhammed Korkmaz'ın, Adana Devlet, Çukurova Aşkım Tüfekçi ile Numune Eğitim ve Araştırma hastanelerinde 10 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Korkmaz, tutuklandı.