DENİZLİ Devlet Hastanesi Acil Servisi önündeki hasta taşıma aracını çalan ve güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen 3 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı.
Olay, Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde geçen pazartesi saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Hastane acil servisine muayene olmak için gelen B.S. (18), T.S. (19) ve Y.K. (17), muayene bittikten sonra dışarı çıktı. B.S. hastanenin başka biriminden acil servise hasta getirilen ve anahtarı üzerinde bırakılan akülü araca binerek kaçtı. Hırsızlık anı hastanenin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Özel güvenlik görevlileri akülü aracın çalındığını fark edince peşinden koştu. Ancak caddeye çıkan B.S. hastaların taşındığı araçla kaçarak ortadan kayboldu.
İKİSİ TUTUKLANDI
Özel güvenlik görevlilerinin haber vermesiyle polisler de akülü aracın peşine düştü. Akülü aracı çalan B.S. daha sonra yanına T.S. ve Y.K.’yı alıp Sümer Mahallesi’ne doğru gitti. Burada polislerin takibinden kaçamayan B.S. park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Polisler tarafından gözaltına alınan ve alkollü oldukları öğrenilen 3 kişiden B.S. ve T.S. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı, Y.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. RÇ(İÖ/AAA)(FOTOĞRAF)

----------
B.S. (Bekir Salan)
T.S. (Taner Selçuk)
Y.K. (Yaşar Karam)