BOLU'da  aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile, yol verme tartışması sonucu balta ve tabancalarla birbirlerine saldırdı. Kavgada bir kişi vücuduna isabet eden kurşunla yaralanırken, üç kişi gözaltına alındı.
Olay, dün öğle saatlerinde Doğancı köyü Yenimahalle Mevkisi'ndeki köy yolunda meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet olan iki ailenin mensupları  arasında iki gün önce köy kahvesinde tartışma yaşandı. Tartışma köylülerin araya girmesiyle büyümeden önlenirken, aile üyeleri birbirlerini tehdit etti.
Bu olaydan bir gün sonra tarladan traktörle dönen Sinan S. ile oğlu İlhami S., arkalarından otomobille gelen Erol S. ve İbrahim K. ile bu kez yol verme yüzünden tartışmaya başladı. İddiaya göre traktörden inen baba oğul ellerine geçirdikleri baltalarla Erol S. ve İbrahim K.'ya saldırdı. Kavganın büyümesi üzerine Erol S., belinden çıkardığı kuru sıkı tabancayla ateş ederek baba oğulu korkutmak istedi. Bunun üzerine İbrahim K. da gerçek tabancasıyla baba ve oğluna kurşun yağdırdı. Sinan S., vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanırken, diğer taraf olay yerinden kaçtı.
Göğsüne isabet eden 2 kurşunla ağır yaralanan Sinan S., gelen 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan İlhami S., Erol S. ve İbrahim K. 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan adliyeye sevk edildi.