TEM yolunun İzmit Bekirdere Rampası geçişinde, başka bir aracın çarpması sonucu savrularak bariyerlere çarpan otomobilin akaryakıtı yola dökülünce, Ankara yönü bir saat süreyle ulaşıma kapandı.
Kaza saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Adem Kul yönetimindeki 26 TU 169 plakalı otomobil TEM'in Bekirdere Rampası geçişinde, plakası alınamayan biri otomobilin çarpıp kaçması sonucu şeridinden çıktı. Yolda bir süre yalpalayan ve içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, daha sonra bariyerlere çarptı. Kazada otomobilde bulunanlar yara almadan kurtulurken, otomobilin akaryakıt deposu hasar aldığından yakıt yola döküldü. Olay yerine gelen trafik ekipleri, yolun Ankara yönü ulaşıma kapattı. Karayolları ekiplerinin gereken önlemleri alarak yoldaki yakıtı tehlikesiz hale getirdikten sonra yol, bir saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.
Kazayı ucuz atlatan ve ailesiyle birlikte Trabzon'a gitmek üzere yola çıktıklarını söyleyen Adem Kul, "Arkadan hızla gelmekte olan bir otomobil hafiçe çarpıp hiç durmadan yoluna devam etti. Ben direksiyon hakimiyetini kaybettim. Bir süre yalpalayıp döndükten sonra bariyerlere çarptık. Ailemden kimseye birşey olmaması tek tesellimiz" dedi.

FOTOĞRAFLI