Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL, () HASAN Ferit Gedik davasıyla ilgili ailesi basın toplantısı düzenledi. Anne Nuray Gedik, toplantıda "Ferit için adalet istiyoruz. 3-5 çeteci çapulculara kalmasın meydan. Mahkeme için 1 milyon hedefimiz var. Bekliyoruz bu 1 milyonu. Gerçekten adalet olsun istiyorum" diye konuştu.

Maltepe Gülsuyu’nda çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik’i vuranların yargılandığı davayla ilgili aile ve avukatları basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında konuşan dede Mustafa Meray, "Bundan sonra kimse katledilmesin. Anaların ağlamamasını istiyorum. Bu uyuşturucu meselesini ancak örgütlenerek çözebiliriz, gelin birlik olalım" diye konuştu. Gedik ailesini temsil edecek avukatlardan Şükriye Erden de Hasan Ferit Gedik'in ölümüne ilişkin davanın 14 Ağustos tarihinde Anadolu Adalet Sarayı'ndaki 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüleceğini belirterek, "Çok sayıda sanık var. Bu dosyanın 34 sanığı, 5 mağduru ve 17 müştekisi var. Sanıklar örgütsel faaliyetleri sebebiyle örgüt yöneticiliği ve örgüt üyeliğinden de yargılanacaklar. Sanıkların bir çoğu şuan tutuklu. Biz tüm delillerin ortaya koyulmasını sağlayacağız, dosyayı da sonuna kadar sahipleneceğiz. Dava günü 1 milyon insan olacağız, adalet isteyeceğiz. O çetelerden hep beraber hesap soracağız. Tabi ki aynı zamanda da yargıdan adalet isteyeceğiz" dedi.
Acılı anne Nuray Gedik de "Ferit için adalet istiyoruz. 3-5 çeteci çapulculara kalmasın meydan. Mahkeme için 1 milyon hedefimiz var. Bekliyoruz bu 1 milyonu. Gerçekten adalet olsun istiyorum " dedi.

(FOTOĞRAF)