BURSA’nın İnegöl ilçesinde halk pazarında tütün satan iki satıcı arasında başlayan yer tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Tütün satıcısı 29 yaşındaki Kemal Avcı pompalı tüfekle tartıştığı Halit Öküzler’i kalçasından vurdu, ardından rastgele ateş etmesi sonucu pazarda alışveriş yapan 4 kişi daha yaralandı.

İnegöl ilçesi Pazartesi günleri kurulan halk pazarında tütün satan Kemal Avcı ve Halit Öküzler arasında yer tartışması nedeniyle kavga çıktı. Kavga esnasında 160 promil alkollü olduğu öğrenilen 29 yaşındaki Kemal Avcı yanında bulunan pompalı tüfek ile 45 yaşındaki Halit Öküzleri kalçasından vurarak yaraladı. Büyük bir paniğin yaşandığı pazar alınında vatandaşlar kaçmaya çalışırken kimseyi yanına yaklaştırmayan Kemal Avcı rast gele pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı. Pazarda alışveriş yapmakta olan Nefize Oruç, Ahmet Oruç, Bahri Erez ve Aziz Erez’de pompalı tüfekten çıkan saçmalardan yaralandılar.

AMBULANS PAZAR TRAFİĞİNE TAKILDI

Çevredeki vatandaşların bildirmesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı görevlileri yoğun karışıklık ve Pazar nedeniyle yaralılara müdahale etmekte zorlandı. Sedyelere alınan yaralılar İlçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken olaydan sonra elinde pompalı tüfek ile kaçmak isteyen zanlı Kemal Avcı pazarda alışveriş yapmakta olan bir polis tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kemal Avcı polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.