HAKKARİ ile Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde düzenlenen iki operasyonda, 30 kilo eroin, 500 gram da kokain ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Hakkari Valiliği, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ile Ağrı'nın Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği uyuşturucu operasyonu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İki ayrı operasyonun yapıldığı belirtilerek şu açıklama yapıldı:  
"Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ile Ağrı'nın Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen ortak operasyonda, Patnos İlçesi'nde durdurulan bir aracın gizli bölmelerinde 30 kilo eroin ele geçirilmiştir. Ayrıca Hakkari Depin Polis Kontrol noktasında bir araçta yapılan aramada toplam 500 gram kokain ele geçirilmiştir. Her iki olayda kullanıldığı değerlendirilen 4 bin TL'ye ve uyuşturucu naklinde kullanılan bir araca el konulmuş, konuyla ilgili yakalanan üç kişi çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır."