İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'nın Yeşilbahçe Mahallesi'nde bir güzellik merkezine girerek sahibini tehdit edip dövdüğü öne sürülen 23 yaşındaki Nevzat K., mahalle sakinleri tarafından yakalandı.
Olay önceki gün Yeşilbahçe Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu karşısında bulunan Time Güzellik Merkezi'nde meydana geldi. Yardımcısı ile birlikte güzellik merkezinde müşteri bekleyen işyeri sahibi Nur Seda Uzunlar'a, içeri giren ve kapıyı kapatan Nevzat K., "Siz burada ne hizmeti veriyorsunuz? Ben de verdiğiniz hizmetten istiyorum" dedi. Nevzat K.'dan dışarı çıkmasını istediğini belirten Uzunlar, "İşyerime girip koltuğa oturdu. Bir sürü soru sormaya başladı. Kendisini kızdırmadan dışarı çıkarmaya çalıştım. Benim onu dışarı çıkarmaya çalıştığımı anlayınca aramızda itiş kakış oldu. Kollarımı tutmaya çalıştı. Kollarım çizik içinde. İmdat çığlıklarıma komşularım koştu, arbede oldu. İşyerimin önündeki çiçekleri söktü. Kapımın girişindeki mermeri kırdı" dedi.
Uzunlar'ın çığlıkları üzerine yardıma koşan mahalle sakinleri Nevzat K.'yı yakaladı. Kalabalığın elinden kaçmaya çalışan Nevzat K., 20 metre ileride tekrar yakalanarak polise teslim edildi. Olay yerine gelen Demircikara Polis Merkezi ekipleri Nevzat K.'yı kelepçe takarak gözaltına aldı. Bu sırada şüphelinin ağzında ve ellerinde, Uzunlar'ın işyerinin önünden söktüğü yapma çiçeklerin olması dikkati çekti.
Kelepçeli halde yerde uzanırken, "Gerçeği öğrenmek istiyor musunuz? Beni dinleyin" diye bağıran Nevzat K.'dan şikayetçi olduğunu söyleyen Nur Seda Uzunlar, "Beni tehdit ediyor. Kollarımda darp izleri var. Eşimi de darp etti. Şikayetçiyim" dedi.
Polis merkezine götürülen Nevzat K., polis otosuna bindirildiği sırada ise "Beni hep arkaya oturtuyorsunuz. Bu sefer öne oturtup götürün" diyerek polislere zorluk çıkardı.

FOTOĞRAFLI