BAŞBAKAN ERDOĞAN HASTANEDE METİN'İ ZİYARET ETTİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin Afyonkarahisar kampında kalp krizi geçirerek anjiyo olan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ziyaret etti. Saat 15.50'de Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu eşliğinde hastaneye gelen Başbakan Erdoğan'ı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Halk Sağlığı İl Müdürü Lütfi Akgün, İl Sağlık Müdürü Necim Yemenici, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü karşıladı. Metin'i odasında ziyaret eden Başbakan Erdoğan, saat 16.25'te hastaneden ayrıldı.
'SİZİ BİR YIL DAHA BAŞBAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ'
Başbakan Erdoğan, hastane çıkışında kendisini bekleyen vatandaşların "Başbakan buraya" tezahüratları üzerine kendisini bekleyen topluluğun yanına gitti. Burada bekleyenlerle sohbet eden Erdoğan, çocukları sevdi. Bir kız çocuğunun yanağını okşayan Erdoğan, ailesiyle de bir süre konuştu. Bu sırada Başbakan Erdoğan'ın korumaları çocuklara oyuncak dağıttı.
Bazı vatandaşlar Erdoğan'a seslenerek, "Başbakanım sizi çok seviyoruz. Bir yıl daha sizi başbakan olarak görmek istiyoruz, başbakan olarak görmeye devam etmek istiyoruz" diye tezahüratta bulundu. Gülümseyerek el sallayan Erdoğan, "Hayırlısı olsun" diyerek, hastane bahçesinden ayrıldı.

OB(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)