BALIKESİR’in Gönen İlçesi Sarıköy Beldesi’nde geçen hafta evinde bıçaklanarak öldürülen 43 yaşındaki Naime Barut’un katil zanlısı Bayram Ö., Amasya’nın Suluova İlçesi’nde yakalandı. Barut'un kolundaki iki bileziğin de alındığı belirlenmişti. 
Gönen'in Sarıköy Beldesi Şumlu Mahallesi Kenar Sokak'ta oturan Naime Barut, 5 yıl önce, kendisi gibi eşinden boşanmış besici Adem Barut ile evlendi. İlk evliliklerinden birer kızları olan çiftten Adem Barut, 7 Şubat günü koyunları otlatmaya götürdü. Evde yemek hazırlayan Naime Barut, yedi yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Ceset, Adem Barut'un eve gelen kızı tarafından bulundu. Haber verilmesi sonucu gelen polis, Naime Barut'un kolundaki iki altın bileziğin alındığını saptadı. Evde parmak izi alıp tanıkları dinleyen jandarma, Barut ailesinin komşuları Bayram Ö.’yü şüpheli olarak aramaya başladı.
Jandarmanın ısrarlı takibi sonucu Bayram Ö., cinayetten sonra kaçtığı Amasya’nın Suluova İlçesi’nde yakalandı. Zanlının yakalandığı haberini aileyi ziyaret eden Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak verdi. Naime Barut’un ailesine başsağlığı dileyen Kaymakam Parlak, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın başarılı ve titiz bir çalışma ile cinayet failini bir saat gibi kısa sürede tespit ederek 6 gün içinde yakalayarak adalete teslim ettiğini söyledi.
Kaymakam Parlak, kaymakamlık olarak aileye destek olacaklarını da sözlerine ekledi.