ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki bir gecekonduda oturan 4 kişilik Yılmaz ailesi, kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Anne Şule ile baba Ünal Yılmaz öldü. Kızları Büşra ile oğulları Hüseyin Can hastaneye kaldırıldı. 
Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi, 297'nci Sokak'ta gecekonduda oturan ve Gölbaşı Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamircisinde çalışan 36 yaşındaki Ünal Yılmaz, iddiaya göre dün gece sobaya kömür attıktan sonra çocuklarını odada uyutup, eşi 35 yaşındaki Şule ile birlikte yatak odasında uykuya daldı. Ancak bugün öğleye kadar ailenin dışarı çıkmaması üzerine, yakınları durumdan şüphelenip kapıyı zorlayarak eve girdi. Yılmaz çifti yataklarında ölü bulunurken, çocukları 12 yaşındakı Büşra ile 9 yaşındaki Hüseyin Can ise baygın bulundu.
Haber verilmesi üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi. Nefes aldıkları gözlenen Büşra ve Hüseyin Can ambulans Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gecekonduya gelen itfaiye ekipleri inceleme yaptı. Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Yılmaz çiftinin cesetleri, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.